HALFDANS EVENTYRLIGE OPSKRIFTER


SPAGHETTI MED GORGONZOLA KØDSOVS
[4 PERSONER]

 

  • 500 g hakket oksekød
    1 pk. bacon i tern
    1 skive gorgonzola (Smag sovsen til, så den ikke bliver for stærk)
    1/4 piskefløde
    1 fed presset hvidløg
    1 ds. hakkede tomater (Hele kan også bruges)
    Husets tomatketchup
    En skefuld tomatpuré

Fremgangsmåde:
Bacon svitses i en mellemstor gryde, sammen med hvidløg og når fedtkanten
er sprød, brunes oksekødet sammen med. Når kødet er brunet rigeligt, skal de
hakkede tomater tilsættes og derefter tilsættes gorgonzolaen og tomatpuré.
Smag sovsen til med tomatketchup, piskefløde, samt salt og peber. Når alt det
er gjort skal det bare stå og snurre lidt. 

Serveres med pasta eller båndspaghetti og hvidløgsflute.
NB: Passer godt sammen med de fleste rødvine, de skal dog ikke være for kraftige.



Webmaster.

Copyright © www.halfdan.dk