HALFDANS EVENTYRLIGE OPSKRIFTER


SKALDYRSPASTA MED SPIDSKÅL OG HUMMERSAUCE
[4 PERSONER]

Copyright © Carsten Halfdan

  • 500g pasta del seppio
    1 kogt hummer (ca. 600g)
    150g kammuslinger
    1 spidskål
    2 fed hvidløg
    5 skalotteløg
    salt og peber
    3 dl. hummersauce (Klik HER!, for at se opskrift)

Fremgangsmåde:
Kødet tages af hummeren og skæres i store stykker. Skallerne og vandet, som hummeren blev kogt i, gemmes og benyttes til hummersauce. Kammuslinger skylles og renses. Spidskål snittes. Hvidløg og skalotteløg hakkes fint.

Pastaen koges al dente, tages op og afdryppes.

Imens pastaen koger, svitses kammuslinger hurtigt på en pande ved meget høj varme, til de får farve. Tages af panden, halveres og holdes varme.

Hvidløg og skalotteløg svitses i olie, og spidskål tilsættes. Sauteres i et par minutter. Smages til med salt og peber.

Hummersauce hældes i den afdryppede pasta, så den ikke klistrer sammen. Blandes med de øvrige ingredienser.

Tilbehør:

Varme flûtes.

Copyright ©
www.halfdan.dk