HALFDANS EVENTYRLIGE OPSKRIFTER 


RØD SALAT
4 PERSONER

  • Ca. ¼ Fint snittet hvidkål
    Ca. ½ lille glas Rødbeder i små tern
    4-6 Æbler uden skræl og i små tern
    ca. 1 teske  Fint revet peberrod
    Ca. ½ l Creme fraiche
    Rødbedesaft efter farvehumør
    Brøndkarse

Creme fraiche blandes med peberroden, hertil tilsættes hvidkålen æblerne og
rødbederne. Alt efter hvor fed man vil have salaten tilsættes mere eller mindre
fyld. Pas på når man skære rødbederne i tern det farver utroligt meget og er
svært at tage af. Man tilsætter lidt mere saft, alt efter ønske om hvor rød og
tynd man vil have salaten. Salaten bliver bedst af at blive lavet dagen før man
bruger den. Inden servering rører man op i salaten og pynter den med brøndkarse.

Copyright ©
www.halfdan.dk