HALFDANS EVENTYRLIGE OPSKRIFTER


RÅDYRMEDALJONER MED AUBERGINE, SOLTØRREDE TOMATER OG SMØRSTEGTE KARTOFLER [2 PERSONER]

  • 2 rådyrmedaljoner á ca. 175 g
    ½ aubergine, skåret i stave
    4 udblødte soltørrede tomater, i strimler
    2 fed hvidløg, finthakket
    1 tsk. timian
    2 dl mornaysauce
    salt og peber

    Fremgangsmåde:
    Medaljonerne tørres af og brunes på begge sider. Krydres med salt og peber. Steges videre ved middel varme på begge sider i ca. 3 minutter per side. Pakkes ind i folie og trækker yderligere et par minutter.

    Auberginestave sauteres sammen med hvidløg, timian og soltørrede tomater. Mornaysaucen tilsættes, og det hele koges op.

    Tilbehør:
    Kogte aspargeskartofler sauteret i smør.

    Copyright ©
    www.halfdan.dk