HALFDANS EVENTYRLIGE OPSKRIFTER


PIGHVAR MED KAMMUSLINGER OG BLACK TIGER REJER
[4 PERSONER]



  • 400 g pighvar (anden fast fisk kan bruges)
    200 g Black tiger rejer (rå)
    150 g kammuslinger uden rogn
    250 g kartofler
    100 g løg
    2 dl fløde
    2 dl hvidvin
    purløg efter smag
    salt/peber
    smør

Fremgangsmåde:
Fisken skæres i passende stykker, de rå rejer pilles og deles på langs,
fjern evt. tarmen (den sorte streng) fra rejerne. Kartofler og løg skæres
i tern. Løg, kartofler og rejer svitses i smør, krydres med salt/peber.
Kammuslingerne tilsættes og vendes et kort øjeblik. Hvidvin og fløde
tilsættes, retten simrer videre i ca. 10 min. Fisken tilsættes og retten
simre yderligere i ca. 3 min. saucen kan evt. jævnes. Der drysses med
purløg inden den serveres.

Tilbehør:
Et godt madbrød
Evt. en god salat

Copyright ©
www.halfdan.dk