HALFDANS EVENTYRLIGE OPSKRIFTER


PANGASIUS FILET MED SENNEP/KAPERS CREME
[4 PERSONER]

Fisken:

  • 4 pangasius filet (anden fast fisk kan bruges)
    2 løg i skiver
    Hvede mel
    Salt/peber

    Ca. 50 g Smør

Sennep/Kapers creme:

  • 4 dl piskefløde
    3 spsk. Dijonsennep
    2 spsk. Kapers
    1 spsk. Citronsaft
    Olivenolie

    Salt/peber

Fremgangsmåde
Sprødsteg løgene og sæt dem til side til anretningen.
Fisken ordnes, skæres i passende stykker, der vendes i hvedemel og krydres med salt/peber. Kom smør på panden på steg fisken ca. 3 min på hver side.

Dijonsenneppen svitses let i lidt olivenolie, piskefløde og citronsaft tilsættes, lad det simre ind til en cremet konsistens, kapers tilsættes og krydres med salt/peber.

Anretning.
Fisken anrettes og toppes med sprødstegt løg. Sennep/kapers creme anrettes omkring fisken.
Hertil passer ovnbagte timians kartofler, løse ris eller frisk pasta.


Copyright ©
www.halfdan.dk