HALFDANS EVENTYRLIGE OPSKRIFTER


OVNBAGTE RØDBEDER MED HVIDLØG OG TIMIAN
[4 PERSONER]

  • ¾ kg friske rødbeder
    10-15 fed hvidløg
    Frisk timian (efter smag)
    Salt og peber
    ½ dl balsamico
    ½ dl olivenolie

Fremgangsmåde.
Rødbederne skrælles og skæres i ca. 1½ cm tykke skiver eller stave. Hvidløg pilles og bankes let så de stadig er hele.
Rødbeder, hvidløg og frisk timian blandes i et serveringsfad. Der krydderes med salt og peber. Balsamico og olie fordeles over rødbederne. Sæt stanniol på fadet og bag rødbederne ved ca. 160° C i varmluftovn i ca. 1 time.

Tips.
Engangshandsker benyttes ved klargøring af rødbederne, så undgår man farven på hænderne. Rødbederne smager fortrinligt som tilbehør til vildt.

Copyright ©
www.halfdan.dk