HALFDANS EVENTYRLIGE OPSKRIFTER


KYLLINGE-RAVIOLI I SVAMPESAUCE MED BASILIKUM
[2 PERSONER]

  • 1 pk friske ravioli med kylling (250 g)
    150 g forskellige svampe
    2 fed hvidløg
    1 dl kyllingebouillon
    1½ dl fløde
    ½ bdt basilikum
    Reven grana-ost

    Fremgangsmåde:
    Ravioli koges efter anvisning på pakken (friske ravioli skal normalt have ca. 6 minutter).

    Svampene skæres i mindre stykker, og hvidløg hakkes. Sauteres på sauterpande i olie, indtil svampene er gyldne (ca. 2-3 minutter). Bouillon tilsættes og koges ind til det halve. Fløden tilsættes og saucen simrer i 3-5 minutter, indtil den har ønskede konsistens. Hakket basilikum tilsættes. Smages til med salt og peber.

    Servering:
    Ravioli overhældes med saucen i fad og serveres straks.

    Alternativer:
    Svampe- eller osteravioli kan også benyttes.

    I stedet for bouillon kan man nedkoge svampe og hvidløg med hvidvin og en anelse kyllingefond.

    Man kan også vælge at krydre retten med ca. 2-3 hakkede soltørrede tomater i stedet, som sauteres sammen med svampe og hvidløg.

    Copyright ©
    www.halfdan.dk