HALFDANS EVENTYRLIGE OPSKRIFTER 


JUNAS RÅDYR LEVERPOSTEJ M. FRISKE TRØFLER

  • ca. 300 g rådyrlever (svarer til et dyr, anden type lever kan bruges)
    1 ¼ dl piskefløde
    2 cl cognac
    30 g friske trøfler (i nød kan trøfler i glas bruges)
    ½ teske. Trøffelolie
    2 æg
    1 spsk. Mel
    salt og peber

Fremgangsmåde:
Leveren renses, fjern hinder, årer og sener under ringende vand. Leveren skæres
i mindre stykker, der blendes sammen med æg, fløde, mel cognac og trøffelolie.
Dette blendes godt, til en passende konsistens, smages til med salt og peber.
Trøflerne hakkes groft og røres i blandingen. To patéforme ca. 12-15 cm. smøres
godt med smeltet smør, blandingen hældes i formene der dækkes med låg eller folie,
bages i vandbad ved 175° C i ca. 1 time.

Bages postejen i en stor form, påregnes ekstra bagetid.


Copyright ©
www.halfdan.dk