HALFDANS EVENTYRLIGE OPSKRIFTER


HOISIN-GLASERET VILDAND I COCOTTE
[2 PERSONER]

  • 1 vildand
    Hoisin-sauce

    Fremgangsmåde:
    Anden renses. Brunes i smør og olie i gryde. Pensles gavmildt med hoisin-sauce.

    En anelse smør lægges i bunden af cocotten. Ovenpå lægges anden. Sættes på rist i bunden af ovnen og steges i omkring 45-50 minutter ved 225 grader. Undervejs dryppes anden løbende med saften, som samler sig i bunden af cocotten. Lige før anden er klar, kan den eventuelt pensles igen med et tyndt lag hoisin-sauce, hvis en kraftigere smag ønskes.

    Tips til forskelligt tilbehør:
    Æble/Valnødde-salat, smørristede kartofler med timian, honning-glaserede rødbede- og gulerodsstave, dampede asparges med ristede sesamfrø, ovnbagt fennikel.



    Copyright © www.halfdan.dk