HALFDANS EVENTYRLIGE OPSKRIFTER


GULERODSKAGE.

  • 250  g mørk farin
    2½ dl olie
    5 æg (str. M)
    300 g mel
    2 tsk. Vanillesukker
    1 tsk. stødt kanel
    1 tsk. natron
    1 tsk. bagepulver
    1 tsk. salt
    150 g rosiner
    75 g hakket hasselnødder
    500 g revet gulerødder

Fremgangsmåde.
Nøder hakkes groft. Gulerødder skralles og rives groft. Alle ingredienser undtagen
gulerødder blandes i røremaskinen i ca. 4-5 min. Herefter tilsættes gulerødderne
lidt efter lidt og der røres i yderligere ca. 3 min, indtil dejen er helt blandet og lind.
Dejen hældes i en form/fad på ca. 24 x 30 cm og bages i en forvarmet ovn ved
180
°C i ca. 40 min. (varmluft ovn).
 


Copyright ©
www.halfdan.dk