HALFDANS EVENTYRLIGE OPSKRIFTER


VINTER GRØNTSAGER [4 PERSONER]


 

  • 100 g. Grofthakket hasselnødder
    1½ l. Vand
    1½ tsk. Groft salt
    Ca. 600 g. Knoldselleri i stave
    Ca. 600 g. Halveret rosenkål
    Ca. 50 g. Smør
    ½ tsk. Groft salt
    Ca. ½ bundt. Bredbladet persille, hakkes groft

Fremgangsmåde:
Nødderne kommes i en stor gryde, ristes ved jævn varme og under omrøring i ca. 5 min. Nødderne tages op og vand med salt bringes i kog i gryden.
Knoldselleri og rosenkål koges ved kraftig varme, uden låg i ca. 3 min. grøntsagerne dryppes af i en sigte.
Smørret smeltes og grøntsagerne svitses ved kraftig varme i ca. 3 min. derefter vendes nødder og persille i.

Copyright ©
www.halfdan.dk