HALFDANS EVENTYRLIGE OPSKRIFTER


GRILLET FASANBRYSTER MED PARMASKINKE [4 PERSONER]

  • 4 Fasan bryster
    ca. 300 g Parmaskinke

    Marinade:

  • 2 fed hvidløg
    ca. 1 dl olivenolie
    saften af ½citron

    salt / peber

Marinade:
hvidløgene presses og blandes med olien, saften af citronen samt salt og peber.

Fremgangsmåde.
Fasanbrysterne lægges i en frostpose og marinaden hældes ved. Luften suges ud af posen, så marinaden kommer i kontakt med alt kødet. Brysterne marineres i ca. 2 timer.

Fasanbrysterne tages op af marinaden og evt. marinade aftørres.

Brysterne omvikles med Parmaskinke og grilles ved god varme i ca. 4 min på hver side, (der kan grilles på kul eller gas grill). Skal herefter hvile under stanniol i ca. 5 min.

Brysterne kan serveres hele eller skæres ud i tykke skiver og anrettes på tallerknen.

Tilbehør.
Fasan sauce (Klik Her!)
En god salat, evt. rocula med jordbær/bacon (Klik Her!)
Ris, kartofler eller et godt madbrød.


Copyright © www.halfdan.dk