HALFDANS EVENTYRLIGE OPSKRIFTER


GRILLET HAJ MED SPICY
FERSKENSALSA OG ITALIENSK BØNNESALAT
[4 PERSONER]
 

  • 4 koteletter af blåhaj á ca. 180 g
    1 spsk. hvide peberkorn
    Salt
    Olivenolie

Fremgangsmåde.
Koteletterne renses og tørres af. Hvide peberkorn knuses og spredes ud over et
spækkebræt. Hver side af koteletterne presses forsigtigt ned på den knuste peber.
Drysses med en anelse salt og sættes på køl i ca. 30 minutter.

Imens laves den spicy ferskensalsa og den italienske bønnesalat.

Koteletterne dryppes med en anelse olivenolie på hver side. Grilles
(enten på varm grill eller rygende grillpande) i ca. 1½ minut på hver side.

 Tilbehør:
 Italiensk bønnesalat (Klik Her!)
 Spicy ferskensalsa (klik Her!)


Copyright ©
www.halfdan.dk