HALFDANS EVENTYRLIGE OPSKRIFTER


FYLDT DUEBRYST
[4 PERSONER]

 

  • 4 unge duer
    4 dl grøntsags fond
    2 dl fløde
    40 g parmaskinke

    4 semi dry tomater
    10 rucola blade (salat)

    ca. ¼ -½ dl. olivenolie
    ca. 40-50 g smør
    salt / peber

Fremgangsmåde:
Brysterne skæres af skroget (benyt kun unge fugle til denne ret). Der skæres en
lomme i brysterne til fyldet.

Parmaskinke, rucola og tomater blendes med olivenolie (ca. 2 spsk.) Fyldet
kommes i brysterne og lukkes med kødnåle.

Brysterne steges ca. 2-3 min på hver side i olie-smør (lige dele af hver), krydders
med salt og peber. Brysterne tages af panden og holdes varme. Panden afkoges
med fond evt. fra skroget eller grøntsagefond, fløde tilsættes, saucen jævnes.
Duerne lægges tilbage i saucen.

Tilbehør:
Frisk pasta
Slikærter

Copyright ©
www.halfdan.dk