HALFDANS EVENTYRLIGE OPSKRIFTER


FASAN BRYSTER
[4 PERSONER]

  • 2 fasaner
    årstidens grøntsager
    1/2 l fasan fon
    d
    gorgonzola
    smør
    mel
    æg
    rasp
    salt / peber
    piskefløde
    evt. kulør

    ris / frisk pasta / kartofler

Fremgangsmåde:
Man skærer fasanbrysterne fri af skroget. (skroget bruges til fonden)

Man laver en opbaget sovs af smør, mel og fonden, saucen smages til med  piskefløde salt/peber, gorgonzola ost og evt. lidt sukker. Saucen kan tilsættes lidt kulør.

Fasanbrysterne vendes i mel, æg derefter i rasp med salt/peber. Brysterne steges i smør for svag varme i ca. 4–5 min på hver side.

Fasanbrysterne serveres med årstidens grøntsager. Saucen og
enten ris/frisk pasta eller kartofler efter smag og behag.

Fond af fasanskrog (klik Her)

Copyright ©
www.halfdan.dk