HALFDANS EVENTYRLIGE OPSKRIFTER


FASANBRYSTER SOM WIENERSCHNITZEL
[2 PERSONER]

  • 2 Fasanbryster
    1 Æg
    Mel
    Rasp
    Salt/Peber
    2 Citronskiver
    Revet peberrod
    Kapers
    4-6 Ansjosfileter (Benfri sild)
    Smør

Fremgangsmåde:
Fasanbrysterne vendes i mel, derefter i æg og rasp. Krydres med salt og peber,
steges på panden i ca. 3 min. på hver side, ved god varme.

Anretning:
Fasanbrystet pyntes med 1-2 citronskiver, derpå revet peberrod, ansjosfileter
og kapers.

Tilbehør.
Hertil anbefales ris eller råstegte kartofler med frisk timian og kapers sauce.

Kaperssauce laves som hvidvinssauce  med purløg. (se under opskrift på saucer)
Man fjerner blot purløg, og erstatter med 1 spsk. kapers og 1 spsk. væde fra kapers.

Copyright ©
www.halfdan.dk