HALFDANS EVENTYRLIGE OPSKRIFTER


ELG PÅ ITALIENSK
[4 PERSONER]
 

Marinade:

  • 1 løg i både
    2 fed hvidløg i både
    2 spsk. Worcestershire sauce
    4 spsk. Oliven olie
    1 spsk. Balsamico eddike
    1 spsk. Rosen paprika
    4 stk. Peperoncini uden kerner (fjernes efter marineringen)

Fyld:

  • ca. 600 g real elg kød i strimler

Færdiggørelsen:

  • 75 g Pinjekerner


  • 3 dl Fløde (man kan benytte 13 %)
    Salt / Peber

Fremgangsmåde for marinade og marinering.
Marinaden blandes.
Elg kødet befris for evt. hinder og strimles i tynde stykker. 
Bacon og elg kød blandes med marinaden. Kødet marineres i 2-3 timer.
Efter marinering fjernes peperoncini inden stegningen.

Fremgangsmåde for færdiggørelsen.
Pinjekerner svitses på en tør pande indtil de får let farve.
Kødet og marinaden brunes på en stor pande i ca. 2 min. Der tilsættes
fløde, salt, peber og simrer videre i yderligere i ca. 2 min, kan evt. jævnes.
Kødet pyntes med pinjekernerne og serveres på panden.

Tilbehør:
Her sætter kun fantasien grænser
Man  kan vælges ris
Pasta
Salat
Groft brød
Årstidens grøntsager

Copyright ©
www.halfdan.dk