HALFDANS EVENTYRLIGE OPSKRIFTER


CATALANSK FASAN
[4 PERSONER]

  • 2 hele fasaner eller 4 fasanbryster
    100 g druer uden sten

    250 g champignons i skiver

    100 g tomat concassé  ( tomat uden skin og kerner )
    50 g smør
    1 bundt finthakket persille

Fremgangsmåde:
De rensede fasaner duppes tørre. Krydres med salt og peber. Steges i en gryde
i ca. 35 min. Lad fasanerne hvile under låg i ca. 10 min. Anvendes kun brysterne,
steges disse på en pande i lidt fedtstof, i ca. 3 min. på hver side ved god varme.
Krydres med salt og peber. På samme pande ristes de skivede champignons lige
inden serveringen. Tilsæt druerne, tomat og hakket persille.

Anretning:
Fasanen deles i stykker (bruger man kun bryster,  serveres der et bryst  på hver
tallerken.) man anretter de frisk stegte grøntsager / frugt oven på kødet inden
servering.

Tilbehør:
Hertil anbefales ristede kartofler eller timianstegte kartofler.

Copyright ©
www.halfdan.dk