HALFDANS EVENTYRLIGE OPSKRIFTER


GRATINERET GRØNTSAGS CANNELLONI MED PARMASKINKE
[12 CANNELLONI]

  • 2 fennikel
    2 mellemstore løg
    6 fed hvidløg
    4 gulerødder
    5 stilktomater i tern
    salt/hvid peber
    oregano
    2 pakker friske lasagneplader
    ½ l mornaysauce
    parmesan ost
    Olivenolie
    Parmaskinke

Fremgangsmåde:
Fennikel, løg, hvidløg og gulerødder snittes og sauteres let i olivenolien. Tomater flås og kernerne fjernes, hvorefter de skæres i tern og tilsættes de sauterede grøntsager. Der krydders med salt, hvid peber og oregano. Tages fra varmen

Lasagnepladerne deles i 6 lige store stykker og på hver plade fordeles grøntsagerne og pladerne rulles. Lægges i et smurt fad og maskeres herefter med mornaysaucen. Gratineres med den reven ost og bages ved 180°C i ca. 20 min.

Servering:
Canelloni tallerken anrettes garneret med en skive parmaskinke

Tilbehør:
Parmaskinke.

Copyright ©
www.halfdan.dk