HALFDANS EVENTYRLIGE OPSKRIFTER


Jægerens Chilisild
 

Basislage til sildeopskrifter:

  • ½ l eddike
    ¼ l vand
    400 g sukker
    5-8 skalotteløg alt efter størrelse skåret i skiver
    20-25 nelliker
    50 hele sorte peberkorn
    4-5 laurbærblade
    1 stang kanel
    4 tørrede chillier flækkes incl. kerne

    Fremgangsmåde for basislagen:
    Alt i basislagen koges sammen i 15 min og afkøles helt.
     

  • ½ l Heinz ketchup
    ¼ l kold basislage
    2-3 tsk. chilipulver
    tabasco efter smag
    10-15 Krydderfilletter
    ½ hakket rød peber
    ½ hakket rødløg


    Fremgangsmåde for færdiggørelsen.
    Ketchup blandes med lage, hertil sættes chilipeber og tabasco efter smag.
    Krydderfilletter lægges på lidt af blandingen i et fad og resten af blandingen
    hældes over filletterne. Sildene skal herefter trække koldt mindst et døgn og
    pyntes lige inden servering med rød peber og rødløg

    Copyright ©
    www.halfdan.dk