HALFDANS EVENTYRLIGE OPSKRIFTER


FASAN/SPINAT I BUTTERDEJ
[forret til 4 personer]
 

  • 150 g fasankød kogt
    200 g bredbladet spinat frossen i kugler
    5 plader (frosne) butterdej
    1 ksp. allehånde
    1 dl piskefløde
    maldon salt / peber
    1/4 tsk. det 3 krydderi
     

Fremgangsmåde.
Fasankødet skæres i mindre stykker, de optøede butterdejsplader udrulles,
pladerne skæres i to stykker. Kom de optøede spinatkugler i en gryde sammen
med fløde, allehånde og det 3 krydderi, der dampes ind til en cremet konsistens,
smag til med salt og peber. anret fasan / spinat blandingen i midten af hver af de
ti butterdejsstykker, der foldes sammen i hjørnerne mod midten. Bages i en forvarmet
ovn ved 225 °C ved luftvarme i ca. 25 min, til de bliver flotte gyldne.


Copyright ©
www.halfdan.dk