HALFDANS EVENTYRLIGE OPSKRIFTER
 
 

 
 
VILDT
 
 01. DYRERYG ELLER DYREKØLLE
 02. OSSOBUCO AF VILDTHALS
 03. SKOVHYTTENS VILDTGRYDE
 04. MARINERET VILDSVINERYG
 05. KANINRAGOUT
 06. TRØFFELFARSERET SIKAMEDALJON
 07. RÅDYRFILET MED BROCCOLIPURÉ
 08. HARE PÅ ARNES MÅDE
 09. HARE MED RØDVIN
 10. GULYÁSGRYDE AF DÅVILDT MED RØDVIN
 11. ELGMØRBRAD MED OSTEFYLD OG RISOTTO
 12. GRILLET RÅDYRFILET MED PARMASKINKE
 13. BOEUF STROGANOFF Á LA CHATHRINEHOLM
 14. ELG PÅ ITALIENSK 
 15. RÅDYRMEDALJONER MED AUBERGINE, SOLTØRREDE TOMATER OG SMØRSTEGTE KARTOFLER
 16. DYREVILDT MED CASHEWNØDDER, KÅL OG BØNNESPIRER
 17. JUNAS RÅDYR-LEVERPOSTEJ M. FRISKE TRØFLER
 18. HALFDANS RÅDYRLEVERMOUSSE
 19. HERREMANDENS FORLOREN HARE
 20. RÅDYRHJERTER I FLØDESAUCE
 21. VILDT TONNATO
 22. VILDSVINEKOTELETTER I FAD
 23. GRILLET VILDSVINE RYG ELLER KØLLE  
SVIN / OKSE / KALV / LAM
 
 01. DEN ÆGTE GULYASLEVES
 02. RØDVINSGULYÁS
 03. GRILLET LAMMESANDWICH
 04. ITALIENSK MØRBRAD
 05. HALFDANS SKIPPERLABSKOVS
FJERKRÆ
 
 01. FASANBRYSTER SOM WIENERSCHNITZEL
 02. FASAN TERRINE
 03. FASAN MED PASTA I RØRHATTESAUCE
 04. CATALANSK FASAN
 05. FASAN I PORTVIN
 06. FASANBRYSTER MED GORGONZOLA-SAUCE
 07. GRILLEDE FASANBRYSTER MED PARMASKINKE
 08. BRAISEREDE FASANBRYSTER MED LØG & TIMIAN
 09. GAMMELDAGS VILDAND MED FLØDESAUCE
 10. LETSPRÆNGT VILDAND
 11. VILDAND MED MANGO
 12. FYLDT DUEBRYST
 13. FASAN OG SPINAT I BUTTERDEJ
 14. HOISIN-GLASERET VILDAND I COCOTTE
 15. ANDEBRYST I WOK MED BROCCOLI
 16. FASAN I WOK MED VALNØDDER OG FORÅRSLØG
 17. GLASERET FASAN I WOK MED CASHEWNØDDER OG PORRE
 18. PERLEHØNE I GRØN KARRY MED BASILIKUM OG CHERRYTOMATER
 19. GONGBAO KYLLING
 20. LYNSTEGT PERLEHØNE MED GRØNTSAGER I SØD BØNNESAUCE
 21. HALFDANS VILDANDEBOLLER I ÆBLE/KARRYSAUCE
 22. PERLEHØNS I KOKOTTE MED KARRY-KOKOSSAUCE
 23. ITALIENSK KYLLINGERULLE MED GRILLET AUBERGINE
 24. URTEGLASERET AGERHØNE MED SAUTEREDE RODFRUGTER
 25. ARNES AND I FORVEJEN
 FISK/SKALDYR
 
 01. KOLDRØGET SANDART I FILODEJ
 02. KOLDRØGET SANDART MOUSSE
 03. SANDART MED FYLDTE CHERRY TOMATER
 04. KAMMUSLINGER PÅ FORSKELLIGE MÅDER
 05. PIGHVAR MED KAMMUSLINGER OG REJER
 06. HUMMER KOGT I HVIDVINSLAGE
 07. PANGASIUS FILET MED KAMMUSLINGER I FENNIKELSAUCE
 08. PANGASIUS FILET MED SENNEP/KAPERS CREME
 09. GYLDEN MUSLINGESUPPE
 10. CARPACCIO AF HUMMER OG HELLEFISK
 11. SKALDYRSPASTA MED SPIDSKÅL OG HUMMERSAUCE
 12. HELLEFISK MED STUVEDE PORRE, PÅ BUND AF SORT LINGUINE
 13. TERIYAKI LAKS MED SESAMRISTEDE FORÅRSLØG, KINARADISE OG DYBSTEGT KARTOFFEL
 14. SORT LINGUINE I OSTESAUCE M. TIGERREJER OG KAMMUSLINGER
 15. GRILLET GULDMAKREL 
 16. GRILLET HAJ MED SPICY FERSKENSALSA OG ITALIENSK BØNNESALAT
 17. JÆGERENS TOMATSILD 
 18. JÆGERENS CHILISILD 
 19. JÆGERENS ORANGESILD 
 20. JÆGERENS PORTVIN/SHERRY SILD 
 21. SICHUAN-BRAISERET GULDBARS
 22. HALFDANS TOSCANSKE ØSTERS
 TILBEHØR
 
 01. BØNNER I SVØB
 02. BAGTE PEBERFRUGTER
 03. KARTOFFEL-SELLERIMOS
 04. RIS MED BACONTERN
 05. RÅSYLTEDE TRANEBÆR
 06. OVNSTEGTE KARTOFLER MED KASTANJER
 07. HELE SMØRSTEGTE KIRSEBÆR
 08. FLØDEPEBERROD
 09. RUCOLA SALAT MED JORDBÆR & BACON
 10. VINTER GRØNTSAGER
 11. RISOTTO
 12. GRATINERET GRØNTSAGS-CANNELLONI MED PARMASKINKE
 13. SMÅ HELE ROSENKÅL I BALSAMICO-EDDIKE
 14. WEBMASTERENS FYLDTE KARTOFLER
 15. SOMMERSALAT MED GRAPEFRUGT
 16. KOLD SOMMERKARTOFFELSALAT
 17. OVNBAGT TOMAT - FETA SALAT
 18. GRILLET HVIDLØGSBRØD
 19. CHUTNEY PÅ MIRABELLER
 20. PARMESANTÆRTE MED VALNØDDER
 21. MANGO CHUTNEY
 22. OVNBAGTE RØDBEDER MED HVIDLØG OG TIMIAN
 23. FENNIKEL/PEBERFRUGT FAD
 24. KARTOFFELSALAT MED KARRY
 25. KOGTE/OVNBAGTE KARTOFLER MED TIMIAN
 26. ITALIENSK BØNNESALAT
 27. FONDANT KARTOFLER MED ROSMARIN
 28. SPICY FERSKENSALSA
 29. LIME-TARTARESAUCE
 30. RØD SALAT 
 31. MIRABELLER I LAGE  
 32. HALFDANS WALDORFSALAT
 33. BASILIKUM PESTO
 SAUCER
 
 01. FOND AF FUGLEVILDT TIL BASIS SAUCE
 02. RØRHATTESAUCE TIL PASTA
 03. SAUCE TIL AND
 04. SAUCE TIL KAMMUSLINGER OG FISK
 05. TOMAT BEARNAISE SAUCE
 06. SENNEP SAUCE MED FLØDE
 07. FISKESAUCE
 08. HVIDVIN SAUCE MED PURLØG
 09. HUMMERSAUCE
 10. RÅDYRSAUCE
 11. FOND AF BEN FRA RÅDYR
 12. FASANSAUCE
 13. FOND AF FASANSKROG
 14. CITRONSAUCE TIL FISK
 15. HVIDLØGSOLIE
 16. SAUCE BEARNAISE 
 17. HONNING-CITRUSSAUCE
 DESSERTER OG KAGER
 
 01. OSTEKAGE
 02. OVNBAGTE ÆBLER
 03. RUGBRØDSLAGKAGE
 04. ÆBLEPIE MED MANDELLÅG
 05. HINDBÆRHAPSER 
 06. PISTACIEDRØMME 
 07. JORDBÆR I BALSAMICO MED HONNING
 08. JORDBÆR I LAGE MED MASCARPONE CREMÉ
 09. GULERODSKAGE
 10. TIRAMISÚ A LA HALFDAN'S
 11. HALFDANS ØKOLOGISKE RØDGRØD 
 12. MIRABELLEDESSERT 
 13. SKOVHYTTENS CHOKOSANDKAGE
 14. HALFDANS MARCIPANDRØM 
 DIVERSE
 
 01. SKOVHYTTENS VALNØDSNAPS
 02. SKOVHYTTENS TRANEBÆRSNAPS
 03. KYLLINGE-RAVIOLI I SVAMPESAUCE MED BASILIKUM
 04. FENNIKEL-CREME, SUPPE
 05. VICHYSSOISE, SUPPE
 06. SPAGHETTI MED GORGONZOLA KØDSOVS
 07. VALNØDDEBOLLER
 08. GRØNSAGSTÆRTE MED SKINKE
 09. KRYDDEREDDIKE
 10. HALFDANS RUGBRØD
 11. HOT TOMATSUPPE